Aannemers.

Naleving van de Wkb met één app.

BKapp is een alles-in-één app die speciaal is ontwikkeld om aannemers te helpen bij het naleven van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Met BKapp kunnen aannemers een betrouwbaar beeld van de kwaliteit laten vaststellen op basis van statistiek. Dat resulteert in een volledige naleving van de Wkb met minimale middelen. Onze app werkt daarvoor naadloos samen met ons instrument voor kwaliteitsborging.

Bespaar tijd en kosten op de Wkb.

Met BKapp kunnen aannemers ook betrouwbaar communiceren met onderaannemers en kwaliteitsborgers, waardoor men snel kan bijsturen mocht er onverhoopt iets niet helemaal kloppen. De app is ontworpen om alle Wkb-taken zo eenvoudig mogelijk te voltooien, wat zorgt voor een naadloze integratie in de dagelijkse werkzaamheden van aannemers. Met enkele minuten per dag voldoen aannemers met BKapp aan alle Wkb eisen.

Ten slotte is het met BKapp mogelijk om een volledig dossier van het bouwproject te creëren, wat bijdraagt aan een transparant en overzichtelijk proces. Tegelijk is BKapp ook heel flexibel. Zo kunnen extra eisen worden toegevoegd aan de bouwplantoets en een kwaliteitsborger kan altijd specifieke inspecties inplannen als hij dit nodig acht.

Voor aannemers biedt BKapp dus een alles-in-één oplossing die helpt bij het naleven van de Wkb met minimale middelen. Wilt u graag tijd besparen en kosten verminderen? Neem dan vandaag nog een proefafbonnement en informeer uw kwaliteitsborger.

14 Dagen
op proef.
procesWij maken graag een plan met u.Maak kostenloos een afspraak voor een kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en de BKapp software.
BKapp KennismakingBouw-
kwaliteit
van nu.
procesWij maken graag een plan met u.Maak kostenloos een afspraak vooreen kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en de BKapp software.
BKapp Kennismaking
procesWij maken graag
een plan met u.
Maak kostenloos een afspraak voor
een kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en
de BKapp software.
BKapp Kennismaking