BKapp Software BrengtBouwpartijen Samen.

BKapp voor Aannemers

Het BKapp instrument voor kwaliteitsborging biedt aannemers toegang tot een Wkb app.

BKapp is een alles-in-één app die speciaal is ontwikkeld om aannemers te helpen bij het naleven van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Met BKapp kunnen aannemers een betrouwbaar beeld van de kwaliteit laten vaststellen op basis van statistische zekerheid, wat resulteert in een volledige naleving van de Wkb met minimale middelen. Omdat de app samenwerkt met het instrument voor kwaliteitsborging, hebben aannemers daarmee de meeste efficiënte middelen in handen om te voldoen aan de eisen uit de Wkb.

Een van de grootste voordelen van BKapp is dat aannemers met een minimaal aantal bewijsstukken kunnen volstaan en dat er slechts een beperkt aantal audits op de bouwplaats nodig zijn. Om dit zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij ons instrument met bijbehorende app ontwikkeld. Daarmee besparen kwaliteitsborgers en aannemers tijd en zo verminderen de kosten voor kwaliteitsborging. Bovendien is er geen andere software nodig om de Wkb-processen te doorlopen.

Stroomlijn met onze app de communicatie met onderaannemers.

Met BKapp kunnen aannemers ook betrouwbaar communiceren met onderaannemers en kwaliteitsborgers, waardoor men snel kan bijsturen mocht er onverhoopt iets niet helemaal kloppen. De app is ontworpen om alle Wkb-taken zo eenvoudig mogelijk te voltooien, wat zorgt voor een naadloze integratie in de dagelijkse werkzaamheden van aannemers. Met enkele minuten per dag voldoen aannemers met BKapp aan alle Wkb eisen.

Ten slotte is het met BKapp mogelijk om een volledig dossier van het bouwproject te creëren, wat bijdraagt aan een transparant en overzichtelijk proces. Tegelijk is BKapp ook heel flexibel. Zo kunnen extra eisen worden toegevoegd aan de bouwplantoets en een kwaliteitsborger kan altijd specifieke inspecties inplannen als hij dit nodig acht.

Voor aannemers biedt BKapp dus een alles-in-één oplossing die helpt bij het naleven van de Wkb met minimale middelen. Wie graag tijd bespaart en kosten vermindert, betrouwbare communicatie heeft met onderaannemers en kwaiteitsborgers en een volledig dossier wil kunnen overhandigen, zit met BKapp goed. Wil je meer weten over BKapp of een proefproject starten?

Neem contact op

Volg ons op social.