BKapp’s antwoord op de Wkb: Minimale inspanning, Maximale kwaliteit.

 

Alles-in-één instrument voor de Wkb

Het BKapp Algoritme voor Slimme Wkb-naleving

Het geheim achter het snelste instrument- ons geavanceerde algoritme. Minimaliseer de benodigde inspanningen, terwijl je voldoet aan de strenge eisen van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Met een druk op te knop stelt de BKapp een gerechtvaardigd vertrouwen vast op basis van tot wel slechts 26 bewijsstukken. Zo hoef je een stuk minder gegevens te overleggen en te controleren.

Alles-in-één App: Vereenvoudig Jouw Werk

Waarom meerdere apps gebruiken als je alles kunt vinden in één krachtige tool? BKapp stroomlijnt het gehele Wkb-proces in een intuïtieve, alles-in-één app. Dat scheelt een hoop klikken, een hoop overtypen en reduceert het aantal fouten dat je kan maken in de Wkb administratie.

Waarom Kiezen voor BKapp?

  • Slim Algoritme, hoge kwaliteit: Laat ons algoritme het werk voor je doen terwijl jij je focust op hoogwaardige bouwkwaliteit.
  • Alles-in-één Gemak: Geen gedoe met verschillende apps; projectmanagement, bouwplantoetsing, risicobeheer, bewijslast delen, en dossiergeneratie – allemaal binnen handbereik op één plek.

Vereenvoudig. Voldoe. Verbeter.

Met BKapp, minimaliseer je de middelen en maximaliseer je de naleving van de Wkb. Neem de controle over jouw Wkb-processen met een alles-in-één app die is ontworpen om jouw werk gemakkelijker te maken.

Wacht niet langer met juiste naleving van de Wkb.

Start gratis met BKapp, 14 dagen op proef.