Expertise

E

Experts in Kwaliteit

Apexion is specialist in kwaliteitsborging. Kwaliteitsborging is de verzameling handelingen om te controleren of het eindproduct aan vooraf opgestelde eisen voldoet. Vooral in de bouwsector is het borgen van kwaliteit complex, omdat eisen tijdens het bouwen vaak veranderen. Daarnaast helpen wij met onze expertise architecten en bouwbedrijven om zich voor te bereiden op de Wet Kwaliteitsborging Bouw (Wkb), die vanaf 2022 wordt ingevoerd. 


DESKUNDIG IN Procesverbetering

Apexion is gecertificeerd in 6-Sigma. Samengevat is deze methode erop gericht om herhaalbare maakprocessen te optimaliseren op basis van meetgegevens. Bouwbedrijven kunnen met behulp van onze expertise effectiever gaan werken en bovendien aantonen dat gebreken niet aan hun bedrijf zijn toe te rekenen.


bekwaam in Software

Apexion helpt bouwbedrijven met het integreren van nieuwe wet- en regelgeving in hun softwarestrategie. Daarmee zorgen we bijvoorbeeld om Building Information Modeling (BIM) kostenefficiƫnter toe te passen en om ontwerpen op innovatieve wijze te toetsen aan de eisen. Onze applicatie BKapp maakt de WKb toegankelijk voor zoveel mogelijk bouwers.

Wil je gebruik maken van onze diensten?

©2021 Apexion . Alle rechten voorbehouden.