Waarom kiezen bouwkwaliteit experts voor BKapp?

Apexion heeft vastgesteld dat kwaliteitsborgers die bekend zijn met alle afdelingen van het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl), consequent kiezen voor BKapp. Maar wat maakt BKapp zo aantrekkelijk voor de bouwkwaliteit experts die alle scopes beheersen? In dit artikel bekijken we de motieven achter de keuzes van BKapp kwaliteitsborgers.

De voorkeur van bouwkwaliteit experts

Gebruiksvriendelijke Software

BKapp onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid, waardoor bouwkwaliteit experts zonder concessies efficiënt kunnen werken. De software faciliteert een geïntegreerde bouwplantoets, waarmee experts gemakkelijk naleving van het Bbl kunnen uitvragen. Het beheren van lijsten met veelvoorkomende bouwrisico’s, essentieel voor een voorspoedige uitvoering van de Wkb, is naadloos geintegreerd in het proces. Binnen enkele uren na het verkrijgen van een borgingsopdracht kan een kwaliteitsborger met BKapp al een (voorlopig) borgingsplan opstellen. BKapp faciliteert daarnaast ook een naadloze communicatie met aannemers. Daarmee is het de beste tool voor kwaliteitsborgers om de leiding te nemen in het borgingsproces en hun expertise waar te maken.

Flexibiliteit van het instrument

Het BKapp instrument biedt flexibiliteit in de diepgang van bouwwerkcontroles. Of het nu gaat om de minimale eisen of om extra, specifieke projecteisen, het BKapp instrument geeft kwaliteitsborgers ruimte om de inspectie aan te passen. Men kan altijd voldoen aan de eisen van het project, groot óf klein, en van iedere opdrachtgever. Die flexibiliteit maakt BKapp een waardevol instrument voor bouwkwaliteit experts die maatwerk willen leveren. Zij kunnen de wet naleven zonder gehinderd te worden door onlogische of overbodige procedures.

Onbeperkte licentie

Een ander markant voordeel van BKapp is de abonnementstructuur. Bouwkwaliteit experts kunnen met een enkele licentie van BKapp een onbeperkt aantal projecten kunnen toetsen. Geheel volgens de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb). Dat is bijzonder kostenefficiënt en geeft de vrijheid om een brede portefeuille aan klanten te bedienen met een volle capaciteit, zonder dat de kosten oplopen; de rekensom die elke kwaliteitsborger wel eens zou moeten maken.

Geen onnodige administratie

Met BKapp hoeven bouwkwaliteit experts geen aanvullende certificaten te behalen voor kennis die ze al bezitten. Bovendien worden BKapp kwaliteitsborgers niet beoordeeld op fouten in de keten via een puntensysteem, wat bijdraagt aan een resultaatgerichte samenwerking met de bouwketen. Elk project begint met een schone lei.

Uw Wkb partner in bouwkwaliteit

Het BKapp instrument en software staat synoniem voor efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Het is geen verrassing dat bouwkwaliteit experts die streven naar het hoogste niveau van professionaliteit en nauwkeurigheid in hun werk kiezen voor BKapp. Dankzij gebruiksvriendelijke software, inspecties en bouwplancontrole op maat en een onbeperkte projectlicentie, is BKapp de ideale Wkb partner voor iedereen die betrokken is bij het waarborgen van bouwkwaliteit en vakmanschap.

Nieuwsgierig naar BKapp? Vraag vrijblijven en kostenloos een demo aan.

procesWij maken graag een plan met u.Maak kostenloos een afspraak voor een kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en de BKapp software.
BKapp KennismakingBouw-
kwaliteit
van nu.
procesWij maken graag
een plan met u.
Maak kostenloos een afspraak voor
een kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en
de BKapp software.
BKapp Kennismaking
procesWij maken graag een plan met u.Maak kostenloos een afspraak vooreen kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en de BKapp software.
BKapp Kennismaking