Wkb software voor de bouw

Zó profiteren aannemersbedrijven met BKapp Wkb Software

BKapp is de Wkb totaaloplossing voor bouwbedrijven. Alle functionaliteit die aannemers nodig hebben om te voldoen aan de Wkb, is ondergebracht in één software applicatie. Naast de BKapp software zit daar ook het instrument voor kwaliteitborging bij in. Door instrument en software in één pakket aan te bieden ontstaan er tal van voordelen die u niet behaald met uw oude Wkb software.

Volledige Naleving van de Wet kwaliteitsborging

Een van de grootste voordelen van BKapp is de ontzorging die het biedt. Met de toenemende complexiteit van de bouwregelgeving en de Wkb, is het voor aannemers een uitdaging om alle regels en eisen bij te houden. BKapp zorgt voor volledige naleving van de wet. Door de gebruikers functionaliteit te bieden voor het gehele proces van kwaliteitsborging, onderscheidt BKapp zich van uw huidige kwaliteitssysteem:

  • Up-to-date versie van het Bbl Hoofdstruk 3, 4 en 5
  • Bewijslasten per project koppelen aan bouwkundige eisen en uitvoerings-risico’s
  • Automatisch borgingsplan en dossiers genereren
  • Functionaliteit voor de meldplicht
  • Alles op één plek

Alles-in-één Wkb software applicatie

In plaats van meerdere apps of softwaretools te gebruiken voor verschillende aspecten van de Wkb, biedt BKapp alle noodzakelijke functionaliteiten in één enkele applicatie. Dit maakt het beheer van projecten niet alleen eenvoudiger, maar bespaart ook tijd en vermindert de kans op fouten door het gebruik van meerdere systemen.

Beperkte Bewijslast dankzij Uniek Algoritme

Het voordeel van BKapp als instrument én software komt tot uiting in het unieke algoritme dat helpt bij het beperken van de bewijslast. Dit algoritme analyseert en identificeert de risico’s van het bouwproject, waardoor aannemers alleen de noodzakelijke bewijzen hoeven aan te leveren voor de steekproef van de kwaliteitsborger. Dit bespaart tijd en vermindert de administratieve lasten aanzienlijk, tot slechts tientallen foto’s per project, terwijl het tegelijkertijd een betrouwbaarder beeld van de bouwkwaliteit oplevert dan de traditionele manier van bewijs controleren.

Gebruiksgemak van de BKapp Wkb software

BKapp is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De intuïtieve interface maakt het eenvoudig voor gebruikers van alle ervaringsniveaus om de software effectief te gebruiken. Dit betekent dat aannemers snel kunnen starten met het gebruik van de software, zonder uitgebreide training of Wkb kennis.

Samenwerking in Kwaliteitsborging

BKapp bevordert de samenwerking tussen alle betrokken partijen, zoals architecten, aannemers en kwaliteitsborgers. Door iedereen toegang te geven tot dezelfde informatie en tools binnen de applicatie, wordt het eenvoudiger om gezamenlijk bij te dragen aan de kwaliteitsborging van een bouwproject. Alle partijen mogen met BKapp risico’s aanleveren en het bouwplan beoordelen. Dit leidt tot een hogere kwaliteit van bouwwerken en een betere samenwerking tussen de verschillende partijen.

Centraal en Digitaal Beheer van Dossiers

Met BKapp worden alle dossiers en bewijsstukken centraal en digitaal opgeslagen. Dit maakt het beheren, terugvinden en delen van documenten eenvoudig en efficiënt. Bovendien verhoogt het de transparantie en traceerbaarheid van het gehele bouwproces. Eveneens maakt BKapp het mogelijk om automatisch de dossiers te genereren, wat een aanzienlijke tijdswinst oplevert. Door het automatiseren van de processen wordt de kans op menselijke fouten verminderd en wordt de efficiëntie van het project verbeterd.

Geen verborgen kosten

De kosten voor het BKapp instrument en de bijbehorende Wkb software worden verrekend op basis van een abonnement. Zo weet u precies waar u aan toe bent, ongeacht het aantal opdrachten in uw portefeuille.

BKapp is meer dan Wkb software

BKapp is meer dan alleen Wkb software; het is een integrale totaal-oplossing die aannemers in staat stelt om efficiënter en nauwkeuriger te werken, met volledige naleving van de Wkb als resultaat. Door het gebruik van BKapp kunnen aannemers zich concentreren op wat ze het beste doen: het bouwen van kwalitatief hoogwaardige projecten, terwijl ze zeker kunnen zijn van een volledige naleving.

procesWij maken graag een plan met u.Maak kostenloos een afspraak voor een kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en de BKapp software.
BKapp KennismakingBouw-
kwaliteit
van nu.
procesWij maken graag een plan met u.Maak kostenloos een afspraak vooreen kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en de BKapp software.
BKapp Kennismaking
procesWij maken graag
een plan met u.
Maak kostenloos een afspraak voor
een kennismaking met Apexion,
het BKapp instrument en
de BKapp software.
BKapp Kennismaking